Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan man flytte bort for en liten tid når man vil ha en pause?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal snart starte på vgs og jeg har slitt med depresjon og selvmordstanker tidligere og jeg har fått hjelp med det og snakket ut om masse og føler meg litt bedre nå. Men jeg føler jeg trenger en pause fra familien min, jeg føler meg låst inne i et rom med lite luft selvom jeg ikke er det, jeg får gå hvor jeg vil men likevel er den følelsen av at jeg er låst fast. Er redd for at den samme depresjonen skal komme tilbake, jeg vil ha en pause fra mamma og pappa. Finnes det noen måte man kan flytte bort? trenger ikke være langt unna men bare ut av huset. Bare for å få slappet av og senket skuldrene litt.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer