Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Leieboligen mangler rømningsveier. Kan jeg heve avtalen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Har nettopp flyttet inn i en leilighet der jeg nå har fått beskjed fra utleier (etter å ha spurt) at kjellerleiligheten ikke er godkjent til utleie i henhold til rømningsveier... kan jeg kreve leieavtalen hevet da det foreligger en vesentlig mangel og dermed kreve depositum tilbake samt at jeg ikke betaler ut oppsigelsesperioden? Utleier har ikke nevnt på forhånd at kjellerleiligheten (med egen inngang) aldri var godkjent til utleie. Mener personlig at dette kan i værste fall føre til fare på liv og helse hvis det skulle oppstå en brann da jeg ikke har noen rømningsmuligheter som leder direkte ut i det fri utenom trappen opp til utgang. Mvh jente i oslo

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer