Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva gjør jeg når betalingen ikke er registrert?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var litt tidlig ute med å betale leia på hybelen og brukte samme kid som på depositumet. Nå som jeg har fått faktura står det at husleien ikke er betalt. Jeg prøvde så å betale den to ganger til, fortsatt uten hell. Så nå har jeg i bunn og grunn betalt husleia 3 ganger uten at det er registrert, med riktig kid og kontonummer, og lurte på om dette fikses av seg selv eller om jeg må kontakte noen angående problemet?

account_circle
AKTUELT NÅ

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer