Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Eg vil flytte til faren min

account_circle

SPØRSMÅL

hei eg eren jente på 13 år og eg vil flytte til faren min fordet eg ikkje liker meg der min mor bor. Å mamma vil gjerne la meg flytte men hun stoler ikkje på pappa å stemoren min:( Å eg vil ikkje ha det bra her for eg vil flytte så fort som mulig! Å det var rettsaker å sånn før om hvordan eg kunne vere hos begge to å eg får lov til og bo hos pappa ankvar helg osv men ikkje permanent. så eg lurer på hvordan eg kan overtale mamma?? d hadde betydd mye om dere svarer meg:) eg sliter også . masse med depprisjon, angst, klaustrofobi osv så eg har det helt for ferdelig!! og eg kutter meg selv! for det eg sliter så mye:(( å eg sliter med og komme meg på skolen å være der er bare vanskelig sånn att eg er liksom alltid hos helsesøster, sosiallærer, å eg besvimer når eg får angstanfall!! så pliis hjelp meg for eg blir henvist til BUP på mandag.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer