Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har lyst til å flytte hjemmefra.

account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er en jente på 16 år som har lyst til å flytte hjemmefra. jeg går 1. klasse på musikk, dans og drama linja og vil flytte ut i 2. klasse. grunnene til det er at 1. det er en veldig lang skolevei og når jeg har prosjekter via dramalinja så vil det være kronglete å dra hjem på kveldene. 2. jeg har det ikke noe bra hjemme, jeg er lesbisk og mora mi er veldig negativt retta mot det. faren min drikker en del, ikke nok til at det er ille men jeg legger fortsatt merke til det, jeg havner alltid i store krangler med foreldrene mine med en gang jeg nevner at jeg vil flytte ut. de sier også at det faktum at jeg ikke vil bo hjemme gjør meg «umoden» jeg veit virkelig ikke hva jeg skal gjøre. jeg bor 17 km unna skolen og bussturen er på 50 min, så det er ikke nok til å få borteboerstipend. jeg prøver å få meg jobb så jeg kan flytte men er veldig vanskelig når foreldrene mine vil kutte all kontakt med meg om jeg gjør det.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer