Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få bostipend?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har begynt på vg1 nå i høst og pendler til skolen. Skolen min har internat. Hvis jeg tar offentlig transport til skolen tar det over 3 timer tur/retur. Men jeg får gratis skoleskyss (minibuss) . Kan jeg allikavel ha rett på borteboerstipend siden offentlig transport tar så lang tid? Jeg har også skilte foreldre og bor bare hos moren min. Moren min har ikke råd til å betale internatet og derfor trenger jeg borteboerstipend da internat ville vært mer praktisk for meg. Hvordan kan jeg få tak i det?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer