Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene mine vil flytte men det vil ikke jeg!

account_circle

SPØRSMÅL

Foreldrene mine vil flytte til et annet by langt unna. jeg vil ikke dette. har snakket med de men de vil flytt. Jeg har det ikke dårlig hjemme, bare at jeg ikke vil flytt igjen! (flyttet for ikke så lenge siden) Er det noe jeg kan gjør for å fortsatt bo i denne byen?Vi er fattig, så borteboend stipend er ikke nok for å lei hybel. Har regnet og stipend og jobb er ikke nok til å bo her alene. Foreldrene mine vil tving meg til å flytte med dem Ble 16 i mai

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer