Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Skal snart flytte inn i en hybel, og lurer på hvordan det egt er?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skal snart flytte inn i en hybel, og lurer på hvordan det egt er? 1) Jeg er redd for å føle meg ensom hele tida og bli litt gal av det. (Det skal ikke bo andre med meg) 2) Hva skal jeg gjøre hvis jeg får hjemlengsel? Hybelen ligger langt unna hvor jeg og familien min bor nå, så blir vanskelig å besøke de ofte. 3) Hva om jeg aldri føler meg hjemme i hybelen? 4) Lærer man å ta eget ansvar av dette, eller vil det bare gjøre meg "løsere" når jeg får en liten smak på frihet? 4) Jeg er dritnervøs

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer