Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få penger for å flytte ut?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg er en jente på 17 som nå går vgs2. Jeg bor med min mamma og lillesøster. Men lillesøster tar veldig mye plass hjemme og det er veldig mye som fører til at det er vanskelig å konsentrere seg om skole og slike ting. Jeg lurer på om det er noe måte jeg kan få økonomisk støtte til å flytte på hybel, sammen med en annen venninne? Jeg jobber, men det er veldig varierende med hvor mange vakter man får, så en måned kan man risikere å få kanskje maks en vakt... jeg tror at det å flytte for meg selv med en annen venninne hadde hjulpet for veldig mye

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer