Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vi har flyttet inn og betalt leie, men får ikke kontrakt.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Eg og kjærseten venter barn og flyttet inn i ein leilighet for 2 månder siden. Utleieren sa at vi kunne flytte inn så skal han ordne med husleiekontrakt. Vi flytta inn og har betalt husleie og allt. Men når eg prøver å ta kontakt for å ordne kontrakten så svarer han ikkje. Og dei få gangene eg har ringt fra annet nummer å har fått kontakt med han, så lager vi en avtale om når den skal signeres men han holder aldri det han lover. Prøver allt eg kan for å mase på han men er redd for å gjør han sint. Er veldig lite/ingen andre leiligheter til leige i kommunen og har ikkje råd til å kjøpe noe. Men lurer på om han kan kaste oss ut sjølv om vi har meldinger der det står at vi fekk leiligheten. Og eg har skrivet ut kvitteringer fra betalt husleie. Er redd for å havne på gato med en nyfødt baby

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer