Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Utleier ber om beskjed før jeg har besøk av flere enn to personer.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Utleier av hybelen min bor i etasjen over. Sist fredag hadde jeg noen venner på besøk, vi var 9 stykker så vi snakket nok litt høyt for at alle skulle høre men ingen oppfattet det som høylytt eller bråkete. Fikk i 9-tiden en melding og senere telefonsamtale fra utleier om å dempe oss. Vi gikk kort etter fordi vi følte ikke vi kunne være mer stille. Nå vil utleier ha beskjed hver gang jeg skal ha besøk av flere enn et par personer. Er det rimelig å få en sånn klage klokken 9 på en fredagskveld? Når mange andre utleiere tåler fest en gang i blant.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer