Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har fått gratis tomt, men kjenner at jeg er usikker på om det er for mye å starte med å bygge hus når jeg er bare 20 år?

account_circle

SPØRSMÅL

Planen er å bygge hus selv. Kommunen her har da gratise tomter de gir ut for å få folk til å flytte hit/bli værende i kommunen. Jeg har da benyttet den sjansen og skaffet meg det jeg synes er den fineste av tomtene. Men det er da slik at jeg sitter med hjertet i halsen hver kveld før jeg legger meg. Har jeg tatt meg vann over hodet? Kommer jeg til å klare å bite over dette gigantiske eplet? Alle sier det er en bra investering osv osv med tanke på at jeg betaler til meg selv fra dag 1, i motsetning til å leie noe. Har fast og bra inntekt på rundt 400,000 i året, og lurer på om et lån på 1,5 mill blir for mye? Planen er toetasjes hus, der jeg skal leie ut nedre del. Huset blir tegnet ganske snart etter mine ønsker og skal da sende tegninger rundt for å høre om pris. Jeg er veldig gira på å få noe for meg selv, men blir alltid liggende med hjertet i halsen siden det er mye jobb (Blir mest sannsynlig byggesett og dugnad med venner/familie samt. gjør det meste selv). Sikter jeg for høyt i for lav alder?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer