Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg ønsker å flytte hjemmefra men får ikke særlig støtte hjemme, hvilke muligheter har jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. JEg er ei jente på 18, snart 19 år som har noen spørsmål angående det å flytte. Jeg har en del problemer med både moren og faren min og har hatt det siden de flyttet fra hvertandre for 2 og et halvt år siden. Jeg sliter en del med problemer etter at moren min fikk ny kjæreste som ble drept kort tid etterpå. og at hun har gått til psykolog og at hun har fortalt meg at hun har sitti og nesten tatt selvmord flere ganger. faren min har fått ny samboer og i hans familie så føler jeg meg helt utenfor, at jeg ikke er en del av familien. han gir meg ingenting i økonomisk hjelp og jeg måtte ta opp studielån for å komme meg gjennom fjor året på skolen. i tillegg til alt dette føler ejg at jeg sliter med konsentrasjon fordi alt som skjer og har skjedd hjemme, så jeg strøk på to eksamner. jeg er over 18 år og vet da svert lite om jeg kan få noe hjelp. jeg har vært i samtale hos mint ante some r psykolog og fått en del råd hos henne, men mitt største ønske nå er å få ett hjem. JEg føler ved dags dato at jeg ikke har noe jeg kan kalle hjemme og det føles veldig sårt og vanskelig. Er det noe mulighet for at jeg får støtte fra noe til bolig eller hvordan fungere slikt? Hilsen sliten jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer