Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Mamma og pappa flytter fra hverandre og jeg får ikke bo hos noen, er det mulighet for noen form for støtte i slike situasjoner hvor jeg ikke har noe annet valg en å flytte hjemme fra?

account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er en jente på 19 år og har noen spørsmål om flytting. mamma og pappa holder på å flytte fra hverandre og jeg får ikke bo hos noen av dem. jeg tar et friår dette året og jobber, men tjener ufattelig dorlig der. jeg har funnet leilighet med 2 venninner for at det skal være billigere, men det er fortsatt så dyrt at jeg vet ikke om dette er noe jeg har råd til pluss at dette er den billigste leia jeg har kommet over hittil. er det mulighet for noen form for støtte i slike situasjoner hvor jeg ikke har noe annet valg en å flytte hjemme fra? hilsen en stressa jente.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer