Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan man bo sammen noen når du er 16 bare de er over 18?

account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 16, jeg fyller 17 neste år. jeg har en kjæreste som akkurat har blitt 20 og vi har hatt et langt og godt forhold, vi trives utrolig bra sammen, jeg bor alene med mamma og jeg har apselutt IKKE noe godt forhold til henne, hun kan nekte meg og se kjæresten min og vennene mine. hun truer meg med mye og til tider slenge masse dritt til meg. jeg bare lurte på hva kan skje hvis jeg bare flytter sammen med kjæresten min uten hennes underskrift,( noe hun aldrig vil si ja til ). jeg trodde det var sånn at når du er 16 kan du bo med noen bare de er over 18. VÆR SÅ SNILL, jeg trenger virkelig hjelp. jeg går til helsesøster på skolen og psykolog for dette, men har ikke fått noe konkret svar. jeg klarer ikke 2 år til! vær sååå snill!!! mvh jente 16

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer