Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan utleier holde tilbake depositumet?

account_circle

SPØRSMÅL

Har huseier lov til å beholde depositumet som ble satt inn på hans private konto uten grunn? Jeg holdt igjen husleia for des fordi da jeg 12nov var å ba huseier komme å sjekke muggen som vokste oppover veggene i hele kjellerleiligheten. 15 des hadde han enda ikke gitt lyd fra seg og jeg reiste på ferie. I mellomtida bodde en venn av meg der, og den 30.des låste huseieren seg inn og ba kameraten min pelle seg vekk. Han byttet lås på døra og da jeg fikk beskjed om dette den 30.des ringte jeg huseieren og ba han være tilgjengelig dagen etter for da kom jeg hjem fra syden. Jeg ringte ham flere ganger og han valgte til slutt bare å slå av tlf. De to første ukene tok han ikke kontakt og jeg ringte min advokat og ba om hjelp. Etterhvert fikk jeg en mld fra huseieren om at jeg kunne flytte tingene mine innen to dager, for å overhodet få igjen noe av dep. Med andre ord fikk jeg 7 timer til dette og klarte å få vasket ut innen tidsfristen. Han ga meg 5000kr av de 15000 han fikk av meg! Hva kan jeg gjøre med dette???

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer