Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil ikke flytte til faren min.

account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er i en situasjon der mammaen min ikke har så lenge igjen å leve og jeg har ikke noe godt forhold til faren min. det som var planen var at jeg måtte flytte til han pga når mamma er borte kan jeg ikke bo hær. men jeg liker ikke faren min og jeg har ingen interesse for å flytte med han. har derfor snakket med helsesøsteren på skolen min og siden situasjonen var som den var foreslo hun at jeg kunne flytte på hybel som var kansje litt ved skolen som jeg skal begynne på etter sommeren ( begynner på vidregående) og det har jeg lyst til men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå frem liksom. derfor har jeg disse spørsmålene: 1. går det ann å flytte på hybel det året man fyller 16? 2. får man noe støtte til å bo alene eller eventuelt pga den situasjonen jeg er i? 3. vet dere om noen som kanskje kan hjelpe meg? håper på svar

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer