Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vil flytte hjemmefra.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurte på noe, jeg er en gutt på 17 år som sliter med å bo hjemme sammen med foreldrene og søskenene mine. Hjemme har jeg ikke mitt eget rom engang, hvor jeg sover i stua og ikke har et sted å gjøre lekser. i januar fyller jeg 18 år, og jeg vil derfor flytte ut, men jeg vet ikke hvor jeg må søke om bolig og støtte for å klare meg, jeg vil ikke blande inn barnvernet osv, siden dette er et valg jeg vil ta selv, og som jeg vil at det ikke skal gå utover foreldrene mine selvom de ikke vil at jeg skal flytte ut hjemmen ifra. håper jeg kan få hjelp av dere om hvor jeg kan søke bolig og eventuelt få støtte som stipend osv. Håper jeg også gjerne kan få svar på hvor jeg må henvende meg for mitt problem etter at jeg har fylt 18.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer