Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Får ikke depositum.

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er her fordi er desperat etter en løsning , vi hadde hus problemer med hus eier som vi leide hos før og måtte dra fra der .. vi kranglet med han 3 mnd sia så vi har letet etter hus i 3 mnd med ingen luck , og vi flyttet igår in i vennen min sit hjem for 10 dager fordi nå har vi ingen sted å bo , da vi drar til nav sier dem at de kan ikke hjelpe oss , hva skal man gjøre da man ikke har noe sted og bo og ikke får noe hjelp ? , vi har penger til leie selv eneste vi mangler er depusitum penger fordi gamle hus eier lettere sagt spiste dem opp . jeg og søstra mi studerer og moren min jobber , så jeg veit ikke hva vi skal gjøre ? , værste fall blir at vi alle 3 blir uten jobb og skole og må finne en løsning siden du kan ikke jobbe eller studere uten sted og bo ,

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer