Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva skal jeg gjøre hvis broren min får angst igjen når vi er alene?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jente 19 år her :) Fin siden!!!!!! Har dte litt kjiiiiipt... har en lillebror som er 16 år, - og er autist og hjerneskadet. han er livredd for høye lyder. jeg passet på han alene i helgen. men så var det masse høye lyder, og han fikk angst, ble redd og begynte å skrike/hyle. Jeg prøvde i 1 time å roe han med å gi han godterier og spørre om han vil se på tegnefilm. det ga seg ikke, jeg måtte ringe 113. de fikk roa han ned. hva skal jeg gjøre hvis dette skjer igjen?! han har en kosebamse med seg om natta, er han for gammel til å ha denne i senga og holder rundt den, når han ser på TV? er han for barnslig til å se på barneTV ? Han har store talevansker også. Han bruker Vallergan 3 stk på kvelden. Hva er de for, egentlig? Hilsen storesøsra

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer