Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg trenger et trygt sted å bo, hvordan finne jeg ett slikt sted!

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 20 år, som er på leting etter et trygt sted å bo. Jeg har bodd hele livet mitt på barnevernshjem og institusjoner, nå har jeg ingen tillknytning på BV lenger, og ønsker å komme meg vekk fra det "syke"miljøet. Jeg ønsker å danne et positivt miljø rundt meg. Jeg har prøvd å bo alene i leilighet, men da jeg sliter mye med utrygghet ble dette vanskelig. Jeg har bodd i kollektiv, og det fungerte ikke! Psykiatriske insitusjoner er også uaktuelt, fordi jeg ikke ønsker at folk, venner, og kjæreste ikke skal tro at jeg bor et slikt sted. Det synes jeg er flaut. Jeg trenger et bosted hvor jeg kan føle meg trygg. Det aller beste for meg ville vært om jeg kunne bodd i nærheten av den eneste trygge personen jeg har i livet mitt, men da hun er en del av helsevesenet, så ble ikke dette godtatt av ledelsen da vi spurte. Jeg har prøvd alt av boformer, og jeg står helt fast. Nå er jeg i en situasjon hvor jeg ikke har noe sted å være, og flytter rundt fra venner, bekjente og enkelte netter tilbringer jeg i bilen min. Jeg orker ikke dette stort lenger. Men siden jeg også har flyttet over 20 ganger i livet mitt, så ønsker jeg nå å finne et sted som er så trygt at jeg vet med meg selv at her kan jeg bli boende en stund. Men jeg skjønner at å finne dette stedet, blir vanskelig, fordi jeg ikke klarer kollektiv, å bo alene, eller institusjon. Jeg blir nødt til å tenke kreativt, men det er ikke enkelt. Kanskje har dere noen råd til meg? Noen jeg kan kontakte, noen tilbud som dere vet om? Vet dette er et vanskelig spørsmål. Men er bare desperat etter råd. Mvh Jente20.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer