Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Syk, under arbeidsavklaring, vil flytte. Få støtte til husleie og strøm?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg trenger flytte hjemmefra , men er syk og under arbeids og avklaringspenger.Kan jeg få økonomisk bistand til husleige og strøm? Og hvor søker jeg da?Hvilke andre rettigheter har jeg i den forbindelse? Kan jeg event.leige kjellerleiligheten (med egen inngang) hos mine foreldre og få økonomisk bistand til boutgifter? Er bostøtte også en mulighet? Trenger råd og tips til mine rettigheter her !!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer