Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg ta opp boliglån og hvor mye kan jeg låne?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.no Jeg er en jente på 19 år som vurderer kjøp av bolig. Mine foreldre skal selge huset sitt, og jeg og min samboer vurderer å kjøpe dette. Han er 28 år og har en sønn på 6. Jeg går for tiden siste året på studiespes og begynner til høsten på lærerhøyskolen desentralisert (altså at jeg tar studiet over nett). Min smaboer jobber periodevis på fiskbruk og ellers som snekke, og jeg begynner i fast stilling på skolen til høsten. Det jeg da lurer på er hvilken muligheter har vi for lån o.l? Boligen vi vurderer å kjøpe koster 1 100 000. Er det mulighet for at jeg kan ta opp lån i mitt navn eller er jeg for ung? Må jeg/vi eventuelt ha en stor egenkapital?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer