Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil flytte til byen og starte på skole der neste år. Er det dumt å flytte nå, før jeg starter på skolen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er 17 blir 18 denne måned jeg vil flytte til byen og starte på skole det neste år og jeg har ikke jobb eller jobberfaringer. jeg vil til byen fordi jeg bor i en liten by der alle kjenner hverandre og der har jeg store sosial problemer og jeg hører mange folk baksnakke meg, jeg er ganske sikker på at jeg ikke kan forandre hvordan de tenker. alt jeg vil er flytte til ny by og starte på nytt. og noen sier at er dumt ide men jeg vil prøve likevel fordi jeg vil ikke leve sånn hele livet mitt. so jeg trenger hjelp med å vite det jeg trenger å gjøre for å flytte og hva det kan være er det dumt å flytte nå? bør jeg vente

SVAR

Besvart 12.09.2016 10:53:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Økonomitips til deg som skal bo alene

Å bo for seg selv er dyrt. Selv med studielån, stipend og deltidsjobb, er det nødvendig å tenke økonomi. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle