Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det vanskelig hjemme og ønsker å flytte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg kan ikke bo hjemme lengre. Foreldrene mine er alltid i dårlig humør, manipulerer og kritiserer meg for alt jeg gjør. Jeg blir så provosert av faren min at jeg skriker skjellsord og slår. Jeg får skikkelig dårlig samvittighet. Vet ikke alltid om det er deres forferdelige oppførsel som har gjort at jeg har blitt til denne psykisk ustabile drittungen med sinneproblemer eller om alt er min feil slik som de gir uttrykk for. Jeg må flytte, men det er vanskelig. Idag sluttet jeg i sommerjobben min pga skole fordi jeg MÅ få gode karakterer siste året på vgs. Jeg har 20.000 på bsu, 27.500 sparekonto og 8000 på vanlig. Som den bortskjemte drittungen jeg er får jeg ca 1500 i måneden. Er det mulig å flytte? Finnes det en lett jobb jeg kan kombinere med skole (helst hjemmefra)? Vær så snill å forklar hva jeg kan gjøre. Jeg har det vondt.

SVAR

Besvart 13.09.2017 10:06:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Økonomitips til deg som skal bo alene

Å bo for seg selv er dyrt. Selv med studielån, stipend og deltidsjobb, er det nødvendig å tenke økonomi. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle