14-åring ønsker å flytte hjemmefra, men hvor? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

14-åring ønsker å flytte hjemmefra, men hvor?

account_circle

SPØRSMÅL

jeg er 14 år gammel jente, jeg ønsker å flytte hjemmefra. Det er ikke det at foreldrene mine er slemme eller at de ikke klarer å ta vare på meg, men mer at jeg blir så sliten. Jeg har skilte foreldre og vi krangler mye, jeg syntes det er utrolig slitsomt å flytte fram å tilbake. føler ikke at det er noe løsning å bo hos en av de, fordi jeg vet at foreldrene mine ikke syntes det er greit og det er heller ikke det jeg ønsker fordi jeg vil ikke velge mellom de og såre de. Jeg har fortelt de at jeg ikke orker å bo 50/50 lengre, men de sier at de ikke har noe bedre løsning en det. rett og slett så trenger jeg litt pause fra flytting, jeg vil kunne ha alle tingene mine på ett sted. spørsmålet er om dere har noen forslag, er det et sted man kan bo? liksom som en institusjon, bare for en periode? itillegg så lurte jeg på om dere har noen forslag til psykoplog, har slitet i snart 3 år med selvtillit, selvmordstanker og stress. skulle gjerne fått litt hjelp med dette også! takk på forhånd.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer