Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har det ikke godt hjemme, vil flytte til ny familie

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har lyst til å flyttehjemme fra, sia eg har det ikkje godt hjemme og jeg ønsker å flytte te ein ny familie. Har jeg lov til å søke om det ? Det er sånn at eg snart ikkje klarer meir har ikkje vert i noen timer på skulen på ca 2 uker pgr av eg tenker for mye på familien min eg trenger ein ny start med ny familie kan man søke om hvor man vil flytte til liksom hvilken by ?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer