Hei, Jeg er ei jente på 16 år som er ganske irritert for jeg får ikke lov å flytte hjemme fra enda. Jeg har kjempe lyst til å bo uten foreldrer og alle barna her Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hei, Jeg er ei jente på 16 år som er ganske irritert for jeg får ikke lov å flytte hjemme fra enda. Jeg har kjempe lyst til å bo uten foreldrer og alle barna her

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er ei jente på 16 år som er ganske irritert for jeg får ikke lov å flytte hjemme fra enda. Jeg har kjempe lyst til å bo uten foreldrer og alle barna her hjemme[vi blir snart 9 barn her hjemme]. Er så drit lei av baby skriking og masing om alt muli rare og teite ting.. Er det ikke lov å flytte hjemmefra når vi er 16 år? Jeg har gledet meg mye til å flytte ut, og når jeg endeli kan, får jeg ikke lov.. Det er kjempe teit. jeg har kanskje ikke det "perfekte liv" men uansett så er ikke det demmes problem.. Jeg synes jeg sku fått lov, hvis jeg hadde bodd sammen med noen andre.. Dessuten så hater jeg stemora mi og pappa'en min.. Dem sier mye stykt til meg og sier jeg er ubrukeli + at dem slår meg.. Ja, vi har kontakt med barnevernet, men dem sier at jeg har godt av å bo hjemme litt mer. Det er bare Berit [læreren min] som fårstår meg her.. Burde jeg egentli fått lov til å flytte ut?
account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer