Når faren min drikker blir han så fort sint pga missforståelser o.l.men han er kjempe sint ellers også da. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Når faren min drikker blir han så fort sint pga missforståelser o.l.men han er kjempe sint ellers også da.

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en gutt på 19 år og jobber til dageli som elektriker lærling,
jeg har 2 søstere og 2 halv brødere, og har derfor ett lite spm..
Pappa liker å drikke litt, og når ha drikker blir han så fort sint pga missforståelser o.l.men han er kjempe sint ellers også da.. også vet jeg liksom ikke om det var sånn da søskene mine var småe.. men jeg føler at det virker som de har fått mye mere støtte fra han enn det jeg har fått på måten han prater hele tiden, hvertfall når det gjelder eldste søstera mi, og om vi sier i fra om att vi synes det er slitsom med all drikkinga, men når vi nevner det skal hann flytte for han har en campingvogn i oslo. han drikker også¨da ennå mere på trass. også forventer hann att han kann sitte på rompa når han er hjemme i helgene å få alt i hendene uten å løfte en finger, for 3-4 år siden fikk såstera mi en sms av ei som satt vedsiden av en nær slektning av henne og det viste seg å være halvbroren vår, og att pappa hadde vært utro mot mamma når hun gjikk med den eldts søstera mi, men pappa vilde ikke fortelle det til meg, for han syntes jeg var for ung, selv om jeg var 15 år!

jeg greier aldri vere hjemme i helgene når han er hjemme og nesten ikke ellers u ukene, så jeg lurte på vet dere om det er muli å få noen støtte til hybe eller lignende, for jeg har ikker råd til det selv.
mvh
annonym

account_circle
AKTUELT NÅ

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Kan læreren ta mobilen min?

Mange som blir fratatt mobilen i timen mener læreren ikke har lov til det. Skolen sier noen annet. Hvem har rett?

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer