Hopp til hovedinnholdet

Hvilken aldersgrense har Paradise Hotel?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 14 og jeg elsker å se på paradise hotel... jeg har sett på d uten at mamma viste d siden jeg var 8, men nå føler jeg meg gammel nok til å kunne se d i stua uten å måtte holde det hemmelig. Men hva er egentlig den reelle aldersgrensen som er satt på dette programmet? Klarer ikke finne d noe sted på nett så spør dere:)

Besvart 14.03.2019 14:06
 

Svar
Hei, og takk for spørsmålet ditt 

Paradise Hotel har ikke fått noen aldersgrense. 

Alle norske kanaler, på stream og TV, må sette en aldersgrense på sine programmer. Men TV3 er ikke underlagt norsk regelverk fordi de sender fra et annet land og fordi selskapet er svensk-eid. Og derfor har ikke Paradise Hotel fått en aldersgrense. 

 Vi har ikke vurdert noen episoder av Paradise Hotel her i Medietilsynet og det blir derfor vanskelig for meg å svare på.

Hilsen Medietilsynet, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersgrenser på film

Venninner på kino (colourbox.com)

I Norge er det Medietilsynet som bestemmer aldersgrenser på film som vises på kino. Hva er det som gjør at noen filmer får en høyere aldersgrense enn andre?

Les mer

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Det er ikke så rart. Jo eldre du blir, jo mer avstand opplever du nok til dem og det er normalt. Men foreldre er ikke like håpløse som du tror.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Det mener jeg
Tilbake til spørsmål og svar