Hopp til hovedinnholdet
Nervøs jente (colourbox.com)
Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

Hva kan jeg gjøre med kjæresten inne når det er dårlig vær ute?

Jente 16 år
 

Spørsmål
de er stygt vær her hos oss i sommer. verfall nå og d er ikke mye å finne på.. jeg lurer på om du/dere har noen tips til hva meg og kjæreten min kan finne på. orker ikke bare se på film å sånt! kom på noe morro :D
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

- Brettspill, kortspill - prøv f.eks. Kokkelimonke eller let etter andre spill der man må være kreativ eller gjøre ting

- Hvis dere har en tennis og squash-hall i nærheten kan dere jo prøve det sammen. Selv om man ikke har prøvd det fra før av er det alltid morsomt, og det er noe veldig annerledes enn det man gjør ting vanlig.

- Kjøp inn mat og lag middag eller noe annet kos sammen hjemme. Det er noe helt annet enn å bare sitte og se på film sammen, og dere kan også bruke tid på å finne noe spennende å lage!

- Inviter flere venner til en av dere, og ha kosekveld eller annet. Her kan dere også invitere på brettspill, som er morsommere når man er flere!

- Hvis en av dere har noen interesser eller hobbyer den andre ikke vanligvis driver med, kan dere prøve å gjøre det sammen. Man trenger ikke alltid å interessere seg så veldig for det, men det er alltid bra for den ene parten å merke at kjæresten bryr seg om det de gjør. Hvis han f.eks. spiller gitar, kan du få han til å prøve å lære deg det!

- Spill guitar hero eller singstar om noen av dere har playstation

- Nå slenger jeg bare ut forslag her, for jeg aner ikke hva dere interesserer dere for. Dere kan lære dere noe nytt sammen, som f.eks. å strikke eller et nytt språk.

- Dere kan jo kysse og kose! (om ikke dette allerede er vel utprøvd)

- Ha han med sammen med familien din. Da går alltid praten, og det er koselig å få tilbrakt tid med alle de du er glade i, pluss at det vil bringe dere nærmere sammen.

- Begynn å trene sammen! Kjøp treningsvideoer, let opp treningsprogram på internett, eller dra på treningsstudio om begge er medlem

- Dra å svømme sammen! Det er noe man alltid gjorde som barn, men som fortsatt er morsomt når man blir eldre, og den beste treningen man kan få!

- Bowling!


Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Diverse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om diverse


Quiz: Hva vet du om ytringsfrihet?

Når ble FNs menneskerettighets erklæring godtatt?