Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ønsker å overnatte hos kjæresten.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en jente som endelig ønsker å bo med kjæresten min, og flytte til en annen by... samtidig ønsker jeg å være samboer med han slik at jeg kan ha glede i hverdagen min ved å se han 24/7. men dette er foreldrene mine veldig imot om.. de lar meg ikke flytte ut fra dem. uansett hva jeg sier så får jeg aldri bestemme UANSETT! DETTE gjør meg veldig deprimert og ikke ønsker å gjøre noe annet en å låse meg inne på et rom. de gjør meg fysisk og psykisk gal når jeg aldri får lov til bestemme..... da ender det opp med at jeg ønsker å forlate alt jeg gjør å rømme langt vekk, langt vekk der ingen finner meg . hva skal jeg gjøre for at jeg skal få lov til å flytte ut med typen min som jeg er utrolig glad i ?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer