Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene til kjæresten min har prøvd å presse oss inn i ekteskap. Vi mener vi er gamle nok til å bestemme dette selv, men de vil ikke høre på oss. Hva bør vi gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Kjæresten min (22) har kjøpt en leilighet og vi har planer om at vi skal flytte inn sammen så fort den er ferdig bygget, men hans foreldre har prøvd å presse oss inn i ekteskap i nesten ett år nå, fordi de sier at det står i bibelen at samboerskap er et brudd på ekteskapet. Vi mener vi er gamle nok til å bestemme dette selv, men de vil ikke høre på oss. Hva bør vi gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer