Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjæresten snakker om at andre damer er deilige også, og har ingen bilder av meg på mobilen...

account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! :) Eg har et problem som sårer meg litt. Eg har vært sammen med verdens mest fantastiske gutt i 1 år no, han er 20 år og eg er 17. Da vi ble sammen hadde han et bilde av nakenmodellen Aylar som skjermsparer. Eg synes dette var helt ok, men mange reagerte på det. Men da han fikk seg ny mobil, så lastet han ned det bildet en gang til, og tok ingen bilder av meg eller noe. :s Det var da eg ble litt sur og lei på en måte. Han vet eg har dårlig selvtillit, og dette gjør det verre. Han sier hele tiden at eg er deilig og at han elsker meg. Men han sier ofte at andre damer er deilig og, no merker eg det bare mer og mer, det er nesten hele tiden, eg blir så lei meg av det, fordi eg har dårlig selvtillit :( Eg vil være den han synes er finest! Også snakket han om at han ville gå på strippe klubb! Da ble eg bare enda mer lei meg... Skal eg tollerere alt? Hva skal eg gjøre? Ikkje si snakk med han eller sånn, vil vite om eg reagerer normalt eller noe :s
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer