Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa er skilt, og pappa sliter. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Siden mamma og pappa skilte seg for en del år siden har jeg og lillesøsteren min (10) slitt mye hjemme hos pappa. Det har vært tøft. Pappa fant seg en ny dame men på grunn av dårlig kommunikasjon endte det med et brudd. Nå et år senere har pappa fått seg en ny dame jeg liker veldig godt, men det begynner å gå som det gikk med mamma og den gamle stemoren min. Økonomien er dårlig og pappa klarer ikke å holde alt sammen. kommunikasjonen er også en av grunnene at ting er blitt som det er. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 11.05.2017 11:03:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle