Broren min kom til Norge for 1 1/2 år siden. Han bor hos meg og har ikke vært ute av huset på 3 eller 4 mnd. Han vil ikke ha hjelp eller snakke med noen. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Broren min kom til Norge for 1 1/2 år siden. Han bor hos meg og har ikke vært ute av huset på 3 eller 4 mnd. Han vil ikke ha hjelp eller snakke med noen.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har en bror som har nettopp fyllet 18 år og kom til Norge for ett og halv år og han flyttet fra mottaket før ett år siden og bor hos meg han fikk avslag på asylsøknad og vi klaget på vedtak, men problemet at han ikke har gått ut av huset på 3 eller 4 måneder jeg masser masse på ham og gjort alt mulig og det hjalp ikke og har prøvd å snakke med ham for å gå til legevakt for å snakke med noen som kan hjelpe ham med hans psykisk problemer(etter hans advokat sin anbefaling) og han vil ikke, jeg snakket med folk jeg kjenner som de kjenner gutter på hans aldre og og de kom på besøk og prøvde å være venner med ham men han velger hele tiden å være alene, nå snakker han ikke med meg i det hele tatt uten grunn Er det noen anbefaling, jeg vet ikke hva jeg kan gjøre, han snakker sjelden med min mor på whatsApp og en gang navnet å drepe seg selv og jeg er redd for at han gjøre noe

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer