Hopp til hovedinnholdet

Hvordan takle mamma og stefar sitt forhold?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er egentlig 12 år. Men jeg måtte bare skrive dette... Moren min og stefaren min har nettopp gått fra verandre. Jeg er GLAD for det, fordi stefaren min og moren min kranglet hele tiden! Og stesøsteren min da( et år eldre enn meg). Når stesøsteren min protesterte kunne stefar si( han sa det 2 ganger) «hvis du ikke gir deg nå, så slår jeg til deg på rompa!» En annen gang kastet han skolebøkene mine rundt i hus og mye annet. Blandt annet en teip. Jeg fikk den spisse siden ned i armen. Vi har fortsatt kontakt med dem, og er mye sammen med dem. De er kjærester, men er ikke gift lenger. Jeg har også hørt dem ha sex suuuper mange ganger, og det er minner jeg aldri blir kvitt! Så jeg lurer på hva skal jeg gjøre for å takle at de er kjærester og alt det der...? Hilsen derperat etter svar jente;)

SVAR

Besvart 07.05.2018 10:02:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle