Hopp til hovedinnholdet

Hun har en muslimsk mamma som er veldig streng.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg Er jente på 16. Og jeg har muslimsk mamma som e kjempe streng. Jeg vi gå ut med venner og leve livet mitt før e dør og ho nekter meg og gå ut før at e e jente. Liksom ho sei at e ska brre være ute lørdager og fredager. Det føles ut som e e I en jævla fengsel. E får ikke lov TIL Og gjøre noe i det hele tatt. Jeg sliter sykt med å bo her. Har masse problemer og e prøv får engangs skyld bli glad men hun nekter det. Dette e brre før mye før me. Og ja e har prøvd og snakke med hun flere ganger og det ente opp med husearesst før e ikke va enig med ho. Hater alt dette fyfaen

SVAR

Besvart 18.05.2018 08:11:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle