Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Fostermor nekter meg telefon hos pappa, nå får jeg lov. Bør jeg fortelle ?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Dette kommer kanskje til å høres eller virke rart. Bor i fosterhjem og sover helger hos pappa i blant. Skal dit i morgen, og får aldri ha med mobilen min. Fostermoren min sier at det er fordi hun er redd pappa skal drive og finne nummeret mitt, og laste inn ting på den sånn at jeg kan ha hemmelig kontakt med han uten lov. Jeg vet han ikke gjør det, fordi jeg har forklart han dette her, og at jeg syns det er tåpelig. Så de dagene har jeg ikke den med på skolen, og det er flaut. I morgen så får jeg plutselig lov til å ha den med, men har fått beskjed om å ha den i sekken og ikke si at den er der. Men har jo sagt til pappa at jeg ikke får ha den med osv, og er nå redd for å gå rundt hele helga med dårlig samvittighet. Jeg tror jeg egt bør fortelle til han at jeg har den med, bare uten å bruke den? Vet det kan ta lengre tid før dere svarer, men tenkte det var verdt å prøve. (Dette virker kanskje veldig dumt, men jeg trenger svar.)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer