Hopp til hovedinnholdet

Tenker på stedet jeg bodde før hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 14 og blir 15 år 7januar! I fjor måtte jeg flytte fra der jeg elsket og bo. Vi flytta i mars 2017! Og nå klarer jeg ikke og bo har lengere! Jeg savner VELDIG og bo i Mysen. Når jeg bodde i Mysen så hadde jeg kjempe gode venner og jeg gikk på fotball og håndball og stor trivdes med det. Jeg er på det stedet jeg bodde før i noen ferier og da bor jeg hos bestefar, jeg er hele tiden ute med venner og spiller fotball og ler hele tiden, også ser på fotball treningene Og håndballtreningene dems. Jeg sliter veldig med dette, jeg har avslutte så si alle dagene mine der jeg bor nå med tårer, jeg har snakka med helse søster mange ganger men det hjelper ikke. Og nå klarer jeg ikke mere! Jeg ønsker sååå mye og flytte tilbake til der jeg bodde før og bo hos bestefar eller noe! Men får ikke lov av mamma og pappa! Jeg kan heller ikke snakke med mamma og pappa om dette for dem blir bare sure på at jeg tenker på det stedet jeg bodde før hele tiden. Jeg trenger virkelig hjelp så håper det

SVAR

Besvart 16.10.2018 18:45:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle