Hopp til hovedinnholdet

Blir slått, og kalt stygge ting av familien min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har depprisjoner later som jeg har det bra hverdag men gråter når jeg er alene fordi jeg vil ikke la folk se.Familien min forstår ikke dette de kaller meg for masse stygge ting for vær dag som går. De forstår ikke at det skader meg. Jeg vil heller ikke snakke med vennene min om det fordi de kommer ikke til å forstå. Jeg trives verken på skolen eller hjemme fordi både på skolen og hjemme får jeg stygg blikk og andmerking for ting som jeg ikke har gjort. Foreldrene min slår meg for vær minste ting. Jeg be lei og prøvde å begå selvmord. Foreldrene mine brydde seg ikke jeg har ikke snakka med noen om dette før. Jeg vil ikke kontakte barnevernet pga mine små søsken jeg vil ikke at de skal bli fra tatt fra mamma og pappa. Håper dere forstår spørsmålet selvom det ble mye surr Men hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.01.2019 16:37:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle