Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene mine respekterer ikke min rett til privatliv

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Foreldrene mine fjernet døren til rommet mitt pga. jeg slang den gjentatte ganger. Jeg beklaget for det, men far og mor ville enda ikke sette opp døren igjen. Er dette greit? Kan de bare fjerne døren min uten min samtykke? I tanke på at jeg ikke har brutt noen regler annet enn å slenge en dør. De har ingen andre bekymringer enn det, altså de bekymrer seg ikke om livet mitt på nett eller lignende. Jeg ber om privatliv, men de nekter. De truet med å ha rommet helt åpent i 1 år, noe jeg mener er for drøyt. Jeg fant ingen direkte lover og regler som sier at å slenge en dør var en gyldig grunn for å innvandrere en ungdomsjenters privatliv. For å være sikker spør jeg her.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer