Hopp til hovedinnholdet

Kan foreldrene mine nekte meg å reise på konsert?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kan foreldrene dine si at du ikke får lovt å ta ut litt penger av banken til din største drøm, siden jeg har noe jæææævlig lyst å gå på nicki minaj konsert i Oslo 3.mars og pappa sier det er ok og at jeg kan få det som bursdag og julegave mens mamma sier det ikke komme er til å skje uten at hun har en grunn og så sier jeg jeg komme ikke til å bo med deg lengre hvis jeg ikke for dra på konserten og da bare svarer hun ikke eller himler med øynene som om at det er noe hun bestemmer og hun vett hvor viktig det er for meg og dra på den konserten ettersom jeg har sagt jeg har lyst å dra på den konserten i minst 4år og sørstaten mon fikk dra på konsert i Oslo da hun bare var 12 og når jeg ble 13 da spurte jeg om jeg kunne gå på justin Bieber konsert og det fikk jeg tross alt som det var i Stavanger hvor jeg bor men jeg måtte likavel betale selv og da sa jeg til henne at hun skylder meg en konsert siden jeg har alltid betalt det selv og da bare himler hun med øynene igjen og jeg er så sykt lei

SVAR

Besvart 25.02.2019 11:01:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er du gammel nok?

Du har egne rettigheter fra du er født, for eksempel retten til å ha et navn og statsborgerskap. Her finner du en liste med oversikt over en del viktige aldergrenser for når du er gammel nok - fra 0 til 24 år.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle