Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å sove hos kjæresten uten at han er der?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Kjæresten og jeg har vært sammen i snart ett år. Jeg går siste året på videregående mens han jobber en turnus som er ganske ukurant. Ofte starter han så tidlig som klokka tre på natta, mens andre dager starter han tre på dagen. Da vi ble sammen og en god stund etter det hadde han ikke denne turnusen og vi sov derfor ofte hos hverandre. Dette gjør vi derimot svært sjeldent nå etter den nye turnusen. Han sier det er greit at jeg sover hos han, så drar han klokken to om natten, for at jeg deretter drar åtte om morgningen da jeg må på skolen. Problemet er bare at vi begge bor fortsatt hjemme og jeg føler meg som en byrde for familien hans dersom jeg er der og forstyrrer hverdagsrutinene deres. Samtidig frykter jeg at de skal tenke at jeg tar meg for mye til rette og at de skal bli lei av meg. Vel og merke har jeg er godt forhold til foreldrene hans og jeg føler ikke at de har noe i mot meg. Det jeg egentlig lurer på er hvor normalt det er å sove over hos kjæresten uten at han er der?

SVAR

Besvart 28.05.2019 18:15:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle