Hopp til hovedinnholdet

Jeg oppdaget at foreldrene mine sender seksuelle meldinger...

Jente 15 år
 

Spørsmål

Vet ikke om jeg er traumatisert eller noe men igår glemte mamma tlf hjem. Så kom det inn varslinger heletiden så sjekket den vare kjapt. Jeg fant seksuselle mld mellom hun å pappa, er faktisk det eneste jeg har tenkt på siden igår. Var skikkelig ekkelt. Visste ikke at de holdt på sånn engang, vet jo at det er et godt tegn at det viser at de er glad i hverandre. Men det var grisete, får bare flashback til mld heletiden. Hva skal jeg liksom gjøre, er ikke noe en glemmer med det første liskom

Besvart 14.08.2019 22:11
 

Svar
Hei du!

Det var nok ikke meningen du skulle se de meldingene, de tilhører foreldrene dine sitt privatliv.

Nå har du jo likevel sett dem og du skriver jo at det er et godt tegn. Jeg er helt enig. Mennesker er seksuelle hele livet og er man voksen og har en kjæreste er det en enormt stor sjanse for at man har sex. Eldre mennesker har også sex. 

Nå vet ikke jeg hva du legger i "grisete" meldinger men så lenge men ikke de har sex som krenker noen, er ulovlig (med barn, dyr eller døde) eller at man tvinger noen, så er det mye forskjellig som folk tenner på. Mange kan synes det er ekstra sexy å skrive "grisete" meldinger til hverandre. Så lenge det ikke skader noen så er det ok.

Det kan absolutt være et sjokk å innse at egne foreldre har sex, men sånn er det bare.  Det du kanskje har lært er at du ikke trenger sjekke moren din sin telefon :) 

Ta det med ro, bildene og "traumet" kommer til å gå over etter hvert. Desto mer du forsøker å ikke tenke på det, desto mer vil du tenke på det. Så bare tenkt mest på at det er positivt, så finner du andre ting å tenke på etter hvert!

Legger ved noen artikler som kan være til hjelp

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hjelp, jeg hørte foreldrene mine ha sex!

Jente har fingeren i øret (colourbox.com)

Det er sent om kvelden. Det er stille i huset. Du har ikke sovnet, og plutselig hører du det – lyder fra soverommet til foreldrene dine. Lyder som gjør at du ikke er i tvil om hva som forgår - foreldrene dine har sex!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie