Hopp til hovedinnholdet

Redd for at pappa skal slå meg når han blir sint

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Når pappa blir sur så er jeg alltid redd for at han skal slå meg eller ta hardt i armen eller dytte meg i veggen. Dette har skjedd før når han har vært sint eller sur på meg, derfor er jeg redd han skal gjøre det nå også. Han har ikke gjort det på en lang stund nå, men hver gang han beveger seg når han er sint så skvetter jeg for jeg er redd han slår eller tar hardt i armen. Mamma og pappa er vanligvis veldig snille, men de er kjempe strenge på alt jeg gjør de lar meg ikke dra på flere ting enn to ganger i uka, og nesten hver gang vi prater sammen ender det med at de alltid blir sure på meg. Vi kan ha prata sammen om en helt vanlig ting men de vil liksom ikke skjønne det jeg snakker om. Jeg vil ha en stopp på alt dette og vil at de skal skjønne at jeg er stor nok.

SVAR

Besvart 08.09.2019 09:55:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle