Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg til å flytte langt unna besteforeldrene mine.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung. Jeg skal flytte 180 mil fra familien min, det er mor, brødrene mine på 5 og 11 år. Har følt at dette har vært riktig å gjøre siden jul. Det er da jeg og faren min som skal flytte. Jeg kommer til å være litt alene med tanke på at faren min jobber mye. Den siste månden så har jeg vært hos besteforeldrene mine fordi jeg ikke klarte å være med resten av familien ettersom at vi har kranglet og det bare har vært dårlig stemning. På den månden så har jeg blitt veldig glad i besteforeldrene mine, nå dom jeg har kommer hjem så tenker jeg masse på de. De bor også et stykke unna hjemmet. Jeg tenker på de og på familien, gråter konstant hele tiden over at jeg kommer til å savne dem. Klarer ikke å la vær å gråte. Har du noen tips? Gutt 15

SVAR

Besvart 20.05.2020 23:00:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle