Hopp til hovedinnholdet

Jeg hjelper til hele tiden hjemme, men mamma bare klager.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har akkurat flyttet dit vennen mine bor og jeg trodde alt skulle bli bedre, men nei. Alt har blitt værre. Et av argumentene til moren min når vi flytta var at jeg kunne være mye mer med vennene mine. I sommer ble mamma sur for at jeg ikke var hjemme hver eneste dag og vasket, ryddet, passa småsøsken osv. nå når skolen har startet prøver hun å gi meg dårlig samvittighet og blir sint hver eneste gang jeg er med venner som kanskje er 1 eller mindre ganger i uka. Jeg tenkte at hun bare var sliten og sånn så jeg hjelper til veldig mye hjemme. Jeg vasker badet, vasker og rydder hele huset tar oppvaskmaskin bretter klær, passer små søsken og hjelper til når hun spør. Så får jeg vite at hun har sagt til vennen mine sine foreldre at jeg ikke hjelper til. Hun står å baksnakker meg høyt til pappa så jeg skal høre det. Og klager på at jeg gjør alt feil. Jeg har prøvd å snakke med pappa men han er bare enig ,Og sier at jeg må hjelpe til mer. Hva skal jeg gjøre? Orker ikke mer

SVAR

Besvart 01.10.2020 15:40:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle