Hopp til hovedinnholdet

Mamma er sur hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Mamma er sur HELE tiden, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hun har alltid vært en veldig sur person, men det har bare blitt verre og verre. Spesielt etter at hun fikk ME. Vi hjelper til med vasking hver uke, men hun sier hele tiden at vi er late. Jeg blir irritert når hun kaller oss late fordi vi blir aldri kjørt noen plass, så jeg sykler til jobb flere ganger i uken. Dagene mine er helt fulle av skole, jobb og venner, men allikevel blir vi kalt late. Hver gang vi krangler er det alltid min feil, og hun sier aldri unskjuld. Vi krangler ofte hver dag, og det ender mange ganger med at jeg begynner å gråte. Jeg sier til hun at jeg er ofte lei meg og gråter fordi hun alltid er så sur, men da sier hun at det bare er sutring. Hun blir kjempesint for mange småting som andre ikke hadde tenkt over engang. Når jeg sier hade til hun før jeg går ut huset pleier hun bare å si hade veldig lavt eller på en sur måte. Jeg vil snakke med noen, men jeg er ikke motivert til å ta kontakt.

SVAR

Besvart 04.10.2020 20:55:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle