Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg si til mamma at jeg er livredd for å miste henne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, en jente i klassen min sin mor har fått påvist korona men jenta i klassen min har ikke fått svar på testen ennå. uansett, er det høyst sannsynlig at hun har det og forrige fredag hadde hun bursdag så vi klemte henne og sånn. men jeg er veldig bekymret for min egen mor. hun er 50 år og har mange forskjellige sykdommer som svekker immunforsvaret hennes. jeg er veldig redd for hva som vil skje hvis mamma får viruset. det er allerede veldig vanskelig for meg å ha en så syk mor, hun har liksom ingen dødelige sykdommer men hun ligger for det meste i senga. mammaen min er min aller beste venn, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne. men kan hun liksom dø? jeg mener, er det liksom sikkert at hun blir alvorlig syk? uansett holder jeg meg hjemme, men jeg vet ikke hvordan jeg skal si til mamma at jeg er livredd for at jeg skal miste henne. for jeg er veldig sikker på at hvis jeg har det, har hun det og.

SVAR

Besvart 28.11.2020 20:53:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sorg ved sykdom og død

Her finner du eksempler på flere situasjoner der man kan oppleve sorg. Ungdom har kommentert hvordan de har opplevd å takle dette.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Korona og skolen - dette trenger du å vite

I denne artikkelen har ung.no samlet viktig informasjon, og svar på ofte stilte spørsmål om korona og skolehverdagen din.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle